Tämähän alkoi sujua ihan mukavasti, en nähtävästi niin tumpelo olekkaan mita luulin :) tai ainakin sain onnistuneesti uuden pohjan laitettua, josta Kiitos kuuluu BlogiPohjat Blue tekijälle :)

Itse asiassa voisin kertoa vähän itsestäni. Olen eronnut vuosi sitten pitkästä parisuhteesta (4 vuotta, jos tuo nyt pitkä aika on). Muuttanut paikkakuntaa alle puolivuotta sitten ja ollut työttömänä siitä saakka.

Muutin pieneltä n.2000 asukkaan kylästä isoon ja ihmeelliseen n.90 000 asukkaan vilkkaaseen kaupunkiin ja sairastuin melkein samaan syssyyn paniikkihäiriöön.. Nähtävästi pari isoa muutosta kuten työttömäksi jääminen ja uppo outoon paikkaan tuleminen josta ei ketään tunne, jotenkin sairauden laukaisi.

Kuitenkin useamman kuukauden työttömänä olon jälkeen näyttäisiä aurinko paistavan tähänkin risukasaan, eli työhaastattelussa on käyty ja tieto siitä saapu huomenna. Pelkona kuitenkin on että työpaikalle mennessä (siis elättelen toiveita että sinne oikeasti pääsen:)) paniikki iskee päälle ja that´s it! Asiassa kuitenkin se hyvä puoli on että olen samoissa hommissa ollut ennenkin niin ei aivan uuteen asiaan tarvitse mennä :)

Tulipas siinä asiaa, varmahan ei voi olla eksyykö kukaan ikinä lukemaan näitä, mutta pääasia kai tässä on pitää oma pää jotenkin järissään.

Ja pahoittelen jo valmiiksi kirjoitus- ja yhdyssanavirheita, pientä lukihäröä kun ei saa pois :)