Nyt särkee päätä... Syynkin tiedän, jostuu eilisestä hillittömästä juomisesta. :)

Eli eilen tosiaan tuli vieraat entiseltä paikkakunnalta käymään, tehtiin hyvää ruokaa, pelailtiin, Juteltiin ja juotiin. Kyllä se on niin mahtavaa kun on tuollaisia tyttökavereita! Eli nämä vieraat on siis kämppiksen sukulaisia.

Lähdettiin yöllä sitten kaupungille katsastamaan tarjontaa, todella vähän porukkaa!! Ite ois ainakin nyt kaivannu ympärilleen paljon miehiä oitten kanssa ois voinu jutella, mutta ei. Baari mihin lopulta päädyttiin oli kyllä mies painotteinen, mutta lähes kaikki oli lähellä 40 kympin kriisiä. Eli ei kiitos.

Mutta vierailla oli kuulemma tosi hauskaa, hyvä että he viihty, ei oma napa oo aina tärkein (ai eikö). ;)

Ainakin ne oli selvinny paemmin kun minä. Eli ovat koko konkkaronkka nyt kaupungilla ostoksilla ja mää jäin potemaan kämpille.

Aamulla tuntu että liekköhän saan jonkun kohtauksen kun päähän sattu niin kovaa ettei silmiä voinu aukasta! Ja jos aukasi näky vaan sumua ja vihlontaa. Ei muuta kun nappia naamaan ja yrittää pysyä hengissä.

Nythän tuota on olo jo parempi, otin 800mg Buranaa ja sitten vielä parin tunnin päästä kun nousin ylös niin Pronaxenia mitä vieraalla oli mukana.

Sain pidettyä koko eilisen päivän itseni sillai etten ottanut mitään yhteyttä Mr.X:ään! :) Eli en ollut mesessä, enkä, herran jumala onneksi, tekstannut kännissä!

Itse asiassa huomasin sellaisen jännän jutun baarissa kun istuimme, että oisin halunnut nähä tämän herran parhaan ystävän T:n mielummin kuin herran itse! Ois ollu niin mukava jutella sen kanssa, meillä kun sujuu tuo jutteleminen paljon paremmin kuin herran kanssa ikinä.

Jo ensimmäisellä kerralla kun nähtiin juttua riitti pariksi tunniksi ja ihan selvinpäin! Olin herran kämpillä yötä ja niin tuli yöksi myös herran ystävä. herra aamulla läksi töihin ja sitten heräiltiin tämän T:n kanssa ylös ja jäätiin keittiöön jutteleen. Oli kaiken kaikkiaan oikeen mukavaa. :)

Viimeksi kun oltiin Mr.X:n kanssa ottamassa kuskas tämä T meidät kämpille. Herra pussas ensin ystäväänsä ja sitten minä, vaikka se kyllä ihan puhtaasti pelkkä ystävän pusu olikin! :)

Toivottavasti näkisin tätä T:tä vielä ennen kuin palaa takasin helsinkiin...

Nyt kauhulla ootan, että millon ne palaa sieltä kaupungilta ja kälätys alkaa. Ihan mukavaa muuten, mutta on jo ehtinyt tottua tähän rauhaan mitä kämppiksen kanssa vietetään ja kun vieläkin tuntuu, että aivot valuu kohta korvista pihalle.

Tälläistä tällä kertaa, ei enään satu niin paljoa. Ei elämässä eikä sydämmeen. :)

-Sinisilmäinen-