Poika joka rakastui tyttöön, Tyttökin ajankuluessa ihastui ja jopa rakastui tähän poikaan. He aloittivat seurustelemisen jo alaikäisinä.

Ajan kuluessa Poika ja Tyttö muuttivat yhteen, hankkivat kissan ja olivat onnellisia omasta uudesta, ensimmäisestä yhtteisestä kodistaan.

Ongelmia oli jo kuitenkin ilmaantunut näinä ensimmäisenä parina vuotena jolloin elettiin etä suhteessa opiskelun ja armaijan takia. Vaikka kaikki viikonloput elettiinkin käytännössä yhdessä.

Luottamus rikkoontui kun Tyttö sai aavistuksen Pojan olleen uskoton, tämäkin aavistus kävi toteen puoltavuotta myöhemmin kun "toinen nainen" kertoi oman versionsa tapahtuneesta, tänä aikana Poika oli kieltänyt kaiken.

Alkoi riita ja ovien paiskominen, poistuminen paikalta ja itku, kuitenkin loppujen lopuksi Tyttö oli se joka pyysi käytöstään anteeksi.

Riita anteeksiannnettiin ja jatkettiin normaalia elämää, unohtaa Tyttö ei voinut vaikka kuinka yritti ja se nakersi Pojan ja Tytön välejä. Tyttö ei enää voinut luottaa Poikaan vaan epäili kaikkia yöllisiä baari juoksuja.

Kuitenkin elämä jatkui, pienistä ja suurista riidoista huolimatta, välillä oltiin eroamassa, mutta Tyttö heitti pallon Pojalle joka sai päättää tulevasta ja Poika päätti että suhteessa jatketaan ja niin jatkettiin.

Yhteisellä baari reissulla Tyttö joi itsensä hirveään humalaan, puolitiedottomaan tilaan jossa jalat eivät kantaneet ja aivot olivat sumeat, ajattelusta ei tullut mitään.

Poika kantoi Tytön heidän yhteiseen kotiinsa, laski sängylle ja riisui tytön, koko ajan korvaan kuiskutellen, "kulta, älä nuku, kulta". Kun Tyttö makasi liikkumatta ja miltein tiedottomana alasti sängyllä alkoi Poika riisua vaatteittaan ja tuli Tytön sisään, hetken aikaa päällä oltuaan Poika käänsi miltein tiedottoman Tytön mahalleen, katseli ja koitti sormillaan, oli selvästi kiihottunut. Poika tuli tytön päälle ja työnsi itsensä sisään, mutta tällä kertaa Tytön anaaliin. Tyttö tunsi kivun, mutta ei voinut tehdä mitään, ei voinut uskoa, että henkilö jonka kanssa jakaa asunnon ja jota rakastaa voisi tehdä hänelle jotain tällästä. Käyttää hyväksi, Raiskata!

Tytön ajatus musteni hetkeni päästä ja hän ei herännyt vasta kuin aamulla, kipuun, särkyyn, likaiseen tunteeseen, tietämättä miten loppuyö oli mennyt.

Tyttö lukittautui vessaan ja itki lohduttomasti Pojen edelleen nukkuen heidän yhteisen kodin yhteisessä vuoteessa. Eikä asiasta puhuttu ikinä.

Tyttö jäi suhteeseen ja toivoi unohtavansa sen kammottavan yön, toivoi heräävänsä siitä pahasta unesta ja yhtenä aamuna Tyttö huomasi olevansa ulkona kaikesta siitä, alkoi uusi elämä, kaikki vanhat jäivät taakse, toive paremmasta huomisesta.

"Se hymyilee vaikka siihen sattuu"

-Sinisilmäinen-