Ajatukset sekaisin, taas!

Miksi välillä on niin hyvä olla yhdessä ja sitten taas toisena hetkenä tuntuu, että se läheisyys katoaa jonnekkin ja toinen sulkeutuu.

Toissa yö oli aivan mahtava, oltiin läheikkäin, harrastettiin upeaa seksiä ja tuntui että tässä voisi olla aina.

Aamulla jousuin lähtemään nopeasti eikä ehditty mitään jutustella. Illalla kuitenkin palasin takasin, mutta kaikki oli jälleen muttunut. Ei keksinyt oikeen mitään sanottavaa ja ajatukset pyöri vain yössä, että miten erillaisessa tunnetilassa sitä oli silloin ollut ja miksi se tunnetila ei voi jatkua päivällä ja päivästä toiseen.

Haluasin niin kovasti olla tämän miehen kanssa normaalisti, niinkuin muutkin parit, näyttää ne tunteet ja olla lähekkäin.

Mutta jälleen kerran en tiädä tämän miehen ajatuksista yhtään mitään, toisena hetkena haluaa osoittaa hellyyttä ja kiintymystä ja toisena hetkenä tuntuu ettei haluasi edes koskea... Perkele tätä!

Toisaalta itellä on myös vaikeuksia luottaa tähän ihmiseen koska viime kerralla kun häneen tunteita kohdistin niin... no jouduin pettymään pahasti ja sitä en halua enään uudestaan kokea, sen takia haluaisin että tämä mies tekisi päätöksen mitä haluaa, jos hän oikeasti haluaa olla minun kanssani niin missä on kaikki hellyys ja kosketukset, pusut ja halaukset... Selvinpäin! Kyllähän sitä kännissä kaikkeen kykenee, no niin nyt alkaa vituttamaan...

Minä pistän tunteeni kunnolla peliin vasta sitten kun herra on tehnyt päätöksensä ja osoittanut mitä haluaa, prkl!

Kiitos, nam!

-Sinisilmäinen-