Tauti senkun pahenee... Se on kumma miten aina iskee joku kipu kohtaus päälle kun on sopinut ajat sitten jotain menoa.

Tällä kertaa oisin ollut viikonlopuksi lähtemässä vanhan koulukaverini M:n luokse, mutta nyt pahasti nayttää että joutuu perumaan. Asiasta sovittiin noin kuukausi sitten että tulisin, koska se on ainut viikonloppu pitkään aikaan kun M saa laspsenvahdin... Tai oikeastaan miehensä sitä hoitaa.

M:n elämään tullut niin paljon kaikkea uutta, lapsi joka on kohta jo vuoden ikäinen, talo on rakennettu, kunnollinen mies. Kyllä meinaa kateus iskeä... :)

Mutta muihin asioihin!

Eli eilen tuli surkuteltua tuota minun mies tilannetta... Sain sitten loppujen lopuksi viestin luettua tuolta kapulasta ja yllätys, yllätys, tämä Mr.X pyysikin anteeksi käytöstään, sanoi ettei vitutus minusta johtunut, asiat vaan painaa.

Täytyy itsekkin pyytää paremmin anteeksi kun ehdin jo tilanteessa tehdä omat johtopäätökseni ja ärsyyntyä. Tuli vaan mieleen heti kaikki exän kanssa olleet erimielisyydet.. Kun käytös oli ihan sama kuin exälläni ennen kuin katosi paikalta pariksi tunniksi jonnekkin...

Kyllä mää tästä Mr.X:stä tykkään ihan oikeasti, jokin siinä vetää puoleensa. Vaikkakin takaraivossa jyskyttää, että ei tule mitään!