Nyt ei taho kyllä ajatus kulkea, mutta ajattelin jotain kirjoitella... Mää oon kyllä ollut ihan hirveän väsynyt, tuntuu että vois nukkua vaan koko ajan. Töissä menee ihan hyvin (siis siinä uudessa paikassa jossa oon nyt 2-3 viikkoa ollut) joten en usko että ressistäkään johtuis.

Tosin kilpirauhas arvot on vähä heitelly, niitten takia pitäskin mennä labraan antamaan taas verta ittestään. Toisaalta ois kiva jos tähän väsymykseen löytyis syy, mutta sitten joutuis taas aloittaan jonkun uuden napin vetämisen... :(

Tuntuu että niitä nappeja tulee syötyä vähän liiankin paljon... On lääkettä migreeniin ja muihin kipuihin (eli siis normeja särkylääkkeitä), sitten löytyy pillerit raskaudenehkäsyyn ja vielä paniikkihäiriö lääkkeet jota käytetään myös masennukseen.... Hmm..

Ei normaalilta ihmiseltä pitäs näin paljo kaikkee löytyä (ja vielä nuori ihminen, Prkl!) Oon kyllä nuitten särkylääkkeiden popsimisen jättäny jo vähemmälle kun ei ole päätä enään särkenyt niin usein (koputtaa puuta!).

Mitäkähän muuta...

No Mr.X voisin sepostaa mutta eipä ne asiat oo miksikään muuttunut niin ei ole oikeasataan mitään kerrottavaa. Ollaan kumpikin epävarmoja vaikka tykätäänki olla yhessä.

Ois tarkotuksena lähteä tänään taas baariin. Baarissa onkin tullut viime aikoina käytyä todella paljo...! Mutta toisaalta tuntuu ettei jaksais mihinkää lähteä vaan ois ihana maata sohvalla ja syödä ällötykseen asti irtokarkkeja ja suklaata. :) Mutta kylläpä mää taidan lähteä kuitenkin jos sinne vaan jostakin seura saan. Kun kämppiskin menee töihin..

Mutta edelleen parempia ja varmempia aikoja odotellessa. Kyllä se kevät sieltä tulee ja uudet tuulet :)