Miksi aina täytyy jättää tää päivittely näin pitkälle ajalle, aina niin paljon asiaa ettei oikeastaan tiedä ees mistä alkaisi! Jospa nyt lähdettäis ihan viimeaikasista tapahtumista, eli tämä viikko.

 

Mulla on ollu mahan kanssa tosi paljon ongelmia, eli "sieltä" tulee verta... No pääsin nyt aikaistettuun tähystykseen keskiviikkona ja toivon todella ettei sinne tarvii menna enää IKUNA! Sellaista tuskaa en muista tunteneeni ikään, sitä ei voi edes kuvailla ja lääkäri-tädit vaan sanoivat, että ei tätä voi oikein ilman kipua tehdä kun on tuo suolisto "varsinkin nuin pienellä ihmisellä"  niin mutkainen. Ja se kyllä tuntui! Aluksi puutuivat kummatkin kädet, kun tuli tietenki hengitettyä niin pinnallisesti, sitten rupesi oksettamaan sen kaamean kivun takia ja lopuksi sain kasvoille naamarin jonka piti auttaa henjittelyä, mutta sitten alko puutumaan suu ja kielikin. Joten ei mikään herkku kokemus. Onneksi vastauksiakin tuli! Ei syöpää eikä myöskään mitään muuta vaarallista :) joku pitkäaikainen tulehdus vain, josta otettiin myös koepaloja ja joista tulee soitto ens kuun lopulla. Nyt sitten on sellaiset lääkkeet että ei peffaa jätetä rauhaan varmaan kuukauteen! Suppoja ja vaahtoa... huoh... Mutta mitä vaan että saa tuon mahan normaaliksi! Jotenki tuntuu että myös se hirveä turvotus on vähentynyt :)

 

Miehen kanssa tuntuisi menevän taas paremmin, lieköhän johtuu "kohdilleen saadusta lääkityksestä" :D Eli mies rupesi popsimaan masennus-lääkkeitä. Ja eron on huomannu! Kaikkeen se ei suhtaudu enään niin negatiivisesti kuin ennen ja sillä on myös paljon enempi energiaa touhuta koiran kanssa ja myös huomioida mua. Alkuun mies oli kovasti pillereitä vastaan, "Mää en purkista mitää ilopillereitä ala syömään!", nähtävästi useamman lääkärin suositus kuitenkin meni perille (ja mun nalkuttaminen) niin ymmärsi, että se on hälle vaan ja ainoastaan hyväksi nähdä maailmassa vähän valoakin ainaisten varjojen sijaan :) 

Ollaan mekin perhe! Toinen syö masennuslääkkeita ja toinen paniikkihäiriöön tarkotettuja, ei pitäs olla tylsä elämä! :D Koira on onneks tällä hetkellä terve.

 

Meillä olisi miehen kanssa lomalle lähtökin muutaman viikon päästä, ihanaa rentoutumista kaikista! Nyt sitten jännätään vuokrataanko auto vasta paikan päällä lentokentältä vai ollaanko lällyjä ja varataan valmiiksi netistä. Toisaalta netti houkuttaa, koska mää EN ole valmis raahaan laukkuja lentokenttää ympäri, etsien halpaa autovuokraamoo... toisaalta tuohan se loman alkuun pienen lisä jännityksen.

 

Ja huomasin mielenkiintoisen seikan... Ystävä poika oli laittanut faceen kuvia joissa oli myös tämä yksi aikaisemmin mainitsemani "J", tästä "J":stä oli tullut ihan nykyisen mieheni kaksois olento! Tukka oli lähtenyt, parta kasvanut ja korvaan ilmestynyt jopa samanlainen korvis... wierd. Ja kuitenkin tämä herra seurustelee myös omalla tahollaan, pää on ollu nyt sekaisin muutaman päivän kun oon miettiny kyseistä herraa ja sen muodonmuutosta. Mistä tämmönen kertoo? Vai kuvittelenko mää kaiken yhteyden omassa päässäni?! Ja miks tää ihminen tuppaa aina sekoittamaan mun päätä... Koska tää "J" EI ole mulle tarkoitettu, se ei vaan ole!

 

Ehkäpä siirrän keskittymiseni nyt kotiin ja sen siivoomiseen ja ootan omaa muruani ruuan tekoon... ja jospa saisin päiviteltyä naita ajatuksiani tänne vähän pienemmällä aikavälillä... Hope so!

 

-Sinisilmäinen-