No niin, nyt se on sitten virallista, eli ei enään tämän Mr.X:n kanssa olla "yhdessä" tai jotain... Tai ei herra sitä ole minulle kertonut vaan luin se tuolta hänen blogistaan.

Nyt on kyllä sellainen todella ahdistava, oksettava olo... mutta kyllähän tämä ois pitänyt tietää eikä oottaa mitään ihmettä tapahtuvan meidän välillä... Tottakai tuntuu pahalle, mutta en kuitenkaan tiedä minkälaiselle... Vaikka helvetin kiva se ois ollu jos herra ois siitä itte mulle ilmottanu, että on löytänyt nyt sellasen ihmisen joka herättää oikeesti tunteita.

Kyllä määkin haluan sellasen onnen löytää, nyt alkaa sitten suru nousta pintaan... huoh...

Nyt ei sitten enään oo sitä yökaveria sanan monessa merkityksessä... Vittu kun mää en jaksa ruveta ettimään sitä "oikeaa" tuolta baareista! Täytyy varmaan vaan totutella tähän sinkkuiluun nyt oikeen kunnolla eikä ottaa mitään paineita mistään.

Perkele tätä! Oisi pitänyt pistää piste tälle jutulle sillon kun ei ollut vielä mitään tunteita mukana. No jospa tässä vois ees kavereina pysyä, tai sitten ei...

Kurkkua kuristaa, tahtoisin itkeä... Tosin mää oon ollu niin helvetin väsyny kokoajan että välillä tuntuu ettei jaksa. Ois taas kiva vaan ottaa ittensä pois tästä elämästä.

Että tälläistä tällä kertaa... En vaan millään haluais uskoa sitä mitä luin, tuntuu niin pahalle, että taas tulee petetyksi ja jätetyksi. Kyllä mää tältä mieheltä oisain rehelliyyttä oottanu!

-Sinisilmäinen-