Olipa kerran tyttö joka tutustui netissä hieman vanhempaan poikaan. He vähän aikaa keskusteltuaan päättivät tavata ja kävikin ilmi, että he asuivat hyvin lähekkäin toisiaan.

Tyttö oli vasta muuttanut kaupunkiin ja sairastunut paniikkihäiriöön joten häneltä vaati todellista itsehallintaa lähteä tapamaan tätä poikaa. He kuitenkin tapasivat ja pojalla oli koira mukana. Tämä tyttö taas pelkäsi koiria melkein kuollakseen.

He juttelivat ja kävelivät ja lopulta poika pyysi tyttöä luokseen. Tyttö meni ja siitä alkoivat tapaamiset melkein päivittäin. Tyttö jopa ihastui palavasti tähän koiraan joka myös hälvensi pelkoja ja antoi tytölle lisää varmuutta.

Tyttö oli vähällä jo päättää suhteen muutaman tapaamiskerran jälkeen mutta heltyi miehen puheille yhteen muuttamisesta, kihlautumisesta, lapsista, yhteisestä elämästä... Vaikka tyttö syvällä sisimmässään tiesi että ne olivat vain sanoja, ei hän voinut irtautua enään vaan kasvatti tunteita suuremmiksi.

Kaikki kuitenkin päättyi ja tyttö huomasi jälleen kerran olevansa yksin, käytettynä ja niin yksin, kun toisella on jo joku muu.

-Sinisilmäinen-