Jospas sitä vähän päivittäis omiakin kuulumisia... En ole ees muistanu koko blogin olemassa oloa hetkeen!

 

Elikkäs, tää sai töitä! :D Niinkin jännää hommaa kuin papereiden pyörittelyä toimistossa, mutta ihan loistava työpari ja työporukka! Nyt puolitoista kuukautta olleenna ei ole vielä kertaakaan iskeny päälle ajatus, että voi pa*ka, taas töihin! Tosin tähän saattaa vaikuttaa se puolen vuoden jouten olo... siis työttömyys aika. Nyt olisi töitä vielä pari kuukautta jäljellä ja jatkosta odotetaan tietoa ensikuussa. Mää niin toivon että saisa jatkaa siellä!

 

Väsymyskin on vähentyny, en tiedä vaikuttaa kilppari lääkkeet vai säännöllinen elämänrytmi... varmaan molemmat. Nyt olisi kuitenkin ensi keskiviikkona labra aika jollon katotaan arvot ja sitten mietitään miten jatketaan.

Tänään oli pitkästä aikaa paniikki olo... se tuli ihan varoittamatta ja ilman mitään syytä, matkalla autolla kauppaan. Henkeä ahdisti ja ei ajatus kulkenut mihinkään suuntaan. Onneksi se meni nopeaa ohi, mutta kyllä se taas muistutti miten paha silloin on olla.

 

Ai niin, mää olen alkannut jumppaamaan! Kyllä siis liikuntaa, sen koiran ulkona käyttämisen lisäksi. Työkaverin kanssa käydään kerran viikossa hikijumpalla, ihanaa! Ja sitten oon oppinu kulkemaan itse bussilla! Joo, ei ole normaalille ihmiselle iso asia, mutta paniikkihäiriöiselle on! Ihan ittekseni oon bussilla kulkenu pitempääkin matkaa kuin vaan töistä kotiin :) Olen niin ylpee ittestäni! Myös tänään sain huomata että koti murre alkaa pikku hiljaa väistymään, minen tykkää! :( Eli sanoin tänään pahki sijasta päin.

 

Miehen kanssa on mennyt ihan hyvin, ilman isompia riitoja. Tosi johtuu varmaan siitä että ei olla pahemmin nähty, mies kun on ollut pitkään ilta töissä. Mutta ihan mukava kun pitkästä aikaa tuntee toista kohtaan ikävää :) Saatiinpa jopa viimeviikolla puuhailtuakin pari kertaa. En muista ees millon viimeksi oisin ollu niin rentoutunu seksin aikana että oon voinu siitä oikeesti nauttia ja saada jopa sen ison O:n! Ainut asia mikä seksin jälkeen haittaa on kun mies kysyy, että "sää vissiin sait" tai "saitko sää". Kuten jotain lehteä lainatakseni, jos sitä tarvii kysyä toinen ei nähtävästikkään saanut :D

 

-Sinisilmäinen-