Nyt tuli tehtyä sitten virhe! Tai en tiiä virhe muttajotenki se kaikki muutti taas välejämme... Eli harrastettiin seksiä tämän Mr.X:n kanssa ja jäin jopa nukkumaan sitten hänen viereensä.

En vaan yhtään tienny miten olla sen vieressä, saako halailla ja pusutella ja koskea vai oisko se ollu jotenkin liian tuppautumista ja ei herrakaan minuun koskenu sen seksin jälkeen...

Vou vitura tätä taas!

Kuten oon jo monesti aikasemminkin sanonu että kaikki on paljon helpompaa kavereina. Ja ajattelin ettei seksi sitä mihinkään suuntaan muuta, mutta kyllä taas oli vaan seuraavana aamuna aika painostava tunnelma, ei oikeen tienny miten päin ois ollu..

Ehkä kumpikin tai no Mr.X pelkää että alan roikkumaan hänessä joten pitää etäisyyttä... En minä tiiä!

Ehkäpä taas pieni välimatka korjaa välit oikeaksi, eli siihen kaveruuteen.

Vaikka olen kyllä ihan varma ettei herra enää mieti mitään tapahtuvan minun kanssa vaikka on vissiin välillä niin ajatellutkin. Paljon paremmin me sovitaan yhteen kavereina, ja se on ihan vilpitön mielipide!

Parilla viime kerralla on jopa tuntunut, että seksistä uupuu se tunne, millon kaikki ois paljon parempaa ja ihanempaa... Vaikka kyllä me katsoimme toisiamme silmiin ja suutelimme ja hyväilimme, mutta jotain siitä uupui...

En ole tainnut katsoa miestä silmiin ikinä seksin aikana ja se tuntui itseasiassa aika hyvälle, hieman oudolle mutta hyvälle. Olen myös viimein oppinut nauttimaan suuseksistä, siis sillon kuin itse sitä annan, ainakin tämän miehen elin on juuri sellainen mitä on ilo maistella ja kuunnella mihen nautinnon ääniä.

Onkohan mahdoton löytä mies jonka kanssa olisi sekä intohimoa että rakkautta? Välillä itsestä tuntuu että ON!

Eli tämä mahtaa kertoa vain siitä että en ole edelleenkään sitä oikeaa tavannut. Enkä nähtävästi ihan heti tule tapaamaankaan.

Kuulutan näin blogini kautta, "missä olet toinen puoliskoni?!"

Kait sitä ihaminen on niin rakkauden ja hellyyden nälkäinen, ainakaan minua ei ole suunniteltua elämään elämääni yksin, enkä nähtävästi osaa nauttia edes tästä sinkku kaudestani, surullista..

-Sinisilmäinen-