Elikkäs huomenna/tänään tulee sitten vieraita entiseltä paikkakunnalta viikonlopuksi vierailemaan ja juhlimaan tänne mun ja kämppiksen kanssa.

Tänään ollaanki sitten siivottu hikihatussa melkeen koko päivä... tai oikeastaan siivous suju ainaki mulla ihan kivuttomasti (kerranki!), jotenki ei vaan päässä liikkunu yhtään mitään... Sitä tuli edettyä kuin robotti paikasta A paikkaan B. No tulipahan puhdasta.

Tuli Mr.X meseen ja kovasti yritin olla hälle mitään pistämättä, aikani ootiin ja vilkuilin tietokonetta, että tulisi sieltä nyt jotain! Mutta ei, sitten se riistäyty ja oli pakko kirjottaa itte ensin.

Mää pelkään että se pitää mua roikkujana joka seuraa ja ahdistaa sen nurkkaan, ei ikinä anna olla rauhassa. Tai ehkä mää vähän oonkin sellanen, en missään nimessä haluais olla!

Tuli kuunneltua eräs kappalekkin joka muistuttaa Mr.X:stä, siinä on niin surumieliset sanat ja tunnelma, että väkisinkin vierähti pari kyyneltä, mutta silti niin ihana.

Nyt odotan jälleen, että tulisi jotain viestiä... ei taida tulla :(

Onhan tämä sairasta! Taidan vetää pään täyteen viikonloppuna, tai sis huomenna... vai tänään.. no vedän joka tapaukessa kuitenki.

Tuli mulle eräältä J:ltä viestiä eilen, että oisi mut halunnut viereen (lue: seksiä). Tämän J:n kanssa meillä on aika puhtaasti seksisuhde joka on kaveripohjalla. Ei me osata oikeen mistään puhua, mutta siinä missä ei sanoja tarvita me ollaan hyviä :)

Tämän J:n kanssa ollaan alotettu tätä säheltämistä jo sillon kuin olin vielä alaikäinen! Eli tosi pitkään tässä on säädetty. Ja täytyy kyllä sanoa, että en vois kuvitella edes tämän ihmisen kanssa seurustelevani.

Suunniteltiin hieman kuunvaihdetta, että jos J tulisi tänne viikonlopuksi kun kämppis häippäsee. Eli tästä suhteestä ei tiedä kukaan, ei kukaan muu kuin me kaksi. Mutta olen mietiny, että miten saadaan aika kulumaan koko viionloppu, eihän me nyt koko ajan voida seksiäkään harrastaa! Ei paikat kestä ei... Jospa sitä rentoutus sen verran että osais olla luonnollisesti.

Itseasiassa me ei olla kertaakaan oltu ihan kahestaan! Aina ollaan oltu jossain porukassa jossa olemme salaa toisiamme katselleet. Pitää tietenki vähän työvuoroja katsoa miten onnistuu.

Mutta ei tämä Mr.X:ää korvaa, siinä oli jotain, sellasta mitä en osaa selittää, jotain joka kolahti.. Ehkä se huomio mitä sain välillä ja se että mies halusi myös minun tulevan sängyssä ja teki töitä sen eteen. Tässä oli sitä jotain, seksuaalista vetovoimaa... ;)