Elikkäs tähän uuteen aamun herättiin raastinrauta kurkussa :( Pitäis ruveta juomaan kovasti jotain kuumaa, mutta ei vaan tee mieli... uunista on kyllä tulossa kuumaa pitsaa, jos se vähän auttaisi :)

Tänään tuli soitto haastattelu paikasta ja määhän pääsin sinne! Ihanaa kun saa elämälleen taas jotain pysyvyyttä ja rutiineja. Heti piti alkaa soittelemeen läpi ystäviä ja perhettä, nyt loppuu sitten tämä minunkin löhöily ja pitkään nukkuminen, hyvä vaan :) Toivottavasti en nyt kerkeä sairastua, olisi noloa viedä ensimmäisenä työpäivänä sairauslomalappua.

Onhan minulla päällä pieni virityskin, (sanotaan häntä nyt vaikka Mr.X:ksi) tai on ollut jo varmaan kuukauden verran. Omat ajtukset ei kyllä ole vielä selvillä ja ei taida olla selvillä ne Mr.X:lläkään.. Jokin vaan siinä ihmisessä vetää puoleensa! Meillä ei ole mitään yhteistä, ei musiikki eikä leffa makua, hänellä on koira ja minä taas pelkään niitä eläimiä... ihan tavattoman vaikeaa, tosin olen jo tähän koiraan tottunut ja lepsulta tapaukselta vaikuttaa, mutta kun niistä ei ikinä tiedä.

Mr.X on itse eronnut reilu puolivuotta sitten ja itse pääsin eksästäni yli nähtävästi vasta sillon kun tutustuin Mr.X:ään, tuntuu että me etsitään toisiltamme vaan sitä läheisyyden tunnetta ja ihmistä jonka kanssa olla päivittäin tekemisissä. Eli tämähän on pelkkää itsensä pettämistä.. ja toisen. Itse olisin niin valmis asettumaan aloilleni kunhan vaan löytyisi se "herra oikea", vähempään ei pitäisi tyytyä.

Niin ja en tainnut kertoa, että seksi tämän henkilön kanssa on aivan mahtaa! Me vain tunnutaan sopivan toisillemme just täydellisesti sillä saralla. En muista millon oisin tuntenu itseni yhtä vaputuneeksi ja haluttavaksi, kyllä kohottaa kummasti itsetuntoa :)