Non nii... Oishan se pitäny arvata ettei tää pahamieli niin helpolla häviä sydämmestä...

Tää varmaan kuulostaa ihan pirun tyhmälle, mutta itteni takiahhan mää naita vuodatuksia kirjotanki, pelkästään plussaa on e jos naitä joku joskus jaksaa lukea. :)

Eli Mr.X laittoi mesessa viestiä heti kun menin sinne, no päätin olla vastaamatta heti ja tein muita asioita koneella, no pilkka sattui omaan nilkkaan ja herra oli ehtiny jo poistua kun rupesin hälle kirjotteleen. Mesen vappaa kirjotus osiossa luki vielä kaikenlisäksi, "Menossa jossakin :)". Eli nähtävästi on ny sen naisen luona.

En tiiä mikä helvetti tässä nyt sitten ahistaa, vituttaa tämmönen! Luulin, että oi jo parempi olla, harha luuloa sekin... Taisin toivoa kun on herralta tullut aika ahkerasti mesessä viestiä, että ehkä ois mieli muuttunu, mutta ihan turhaan kuvittelin... siitä se hyvä olo varmaan johtukin.

Nyt harmittaa niin pirusti etten vastannu heti, vaikka mitä hyötyä siitä ois ollu... ei varmasti mitään. Ehkä ois tää epätietosuus vaan hellittäny jos herra ois vaikka kertonu mihin lähtee.

Tekis niin kovasti mieli laittaa viestiä, mutta pakko pysyä kovana! Että voi ihminen olla hauras! Mää en ees silla voita mitään, että roikun kiinni... ainoastaan pahan mielen saa, persiistä on joo...

Päätäkin särkeny koko päivän, äsken tuli juotua tupari skumppaa ja pään särky vaan pahenee, ei varmaan tämä koneella istuminenkaan hyvää tee kun silmiin sattuu.

Vali, vali, vali... Tahtoo sen oikean parisuhteen, kiitos nam! Ja mielummin heti!

Kyllä vissiin joutas nukkumaan pyörittelemästä näitä asioita joita on jo miljoona kertaa jankattu... Täytyy ettiä jokin "ero blogi" mitä lueskella jos sieltä sais hyviä vinkkejä.

Vaikka tätä voi ees eroksi kutsua... Mutta se sattuu niin paljon, miksi?

-Sinisilmäinen-