Dodiih, en taaskaan ole saanut kirjotettua mitään pitkään aikaan ja en muista mistä asioista oon edes viimeksi täällä kertonut. Mutta päivitetään nyt näitä kuulumisia vähän...

 

Eli töissä oon ja töitten jatkumo varmistu vuoden loppuun asti :) Nyt voi hetkeksi huokaista helpotuksesta! Mää en olikaan jaksanut taas mitään puolenvuoden kotona möllötystä ja työkkärissä juoksemista... ja ne mol:in sivut, aaargh! Mutta ei onneksi tarvi! Ai niin, olenko muistanut kertoa, että minulla on myös aivan LOISTAVA työpari! Ei voitas paremmin yhteen sopia! Kyllä se työntekeminen on paljon mielekkäämpää kun saa tehdä sitä sellaisten ihmisten kanssa joitten kanssa on hauskaa! :)

 

Veljeni kävi olemassa myös työasioiden merkeissä muutaman päivän mun ja avokin nurkissa ja oli mukavaa. Hirveesti ei nähdä kun veli asuu toisella puolen suomea, joten tälläset vierailut ottaa aina ilolla vastaan.

 

Mr.X:n kanssa on vaihtelevaa pilvistä, aurinkoista ja myrsky säätä, ei valitettavasti hellettä ja hikistä kuumuutta... Tänään avokki itseasiassa ilmoitti, että edellisestä touhuamis kerrasta on vierähtänyt kuukaisi ja yksi päivä, että sillä lailla, ei oo siis säpinää tällä rintamalla. Mr.X on myös hoksannut itselleen uuden harrastuksen! Ei, se ei ole kuntosali, eikä se ole lenkkeily, eikä se oikeastaan liity mitenkään urheiluun, paitsi moottoriurheiluun... jep, sepä ois sitten kohta kortin suoritettuaan motoristi! Kallis harrastus. Ite aattelin tyytyä pelkkään kuntosaliin :) ja jos raaskiin niin oisi ihanaa ruveta käymään uimassa!

 

Olen myös ollut lääkärillä ja maanantaina menen työterveyteen vähä nolon asian kanssa. Tai ainaki muusta se on noloa, se on siis tuonne alapäähän liittyvää ja tarkemmin ottaen peräpäähän... Eli on jo hyvän aikaa tullut verta aina isomman käynnin yhteydessä, maha turpoaa aina tosi suureksi syönnin jälkeen ja välillä on kipeä. Kunnalisella sain tähystys ajan syyskuulle, joten nyt yrittämään jos pääsisin tähystykseen jo aikaisemmin työterveyden kautta, pidetään sormet ristissä! Myös sen puolesta että kyseessä on vain ärtynyt paksusuoli, ei keliakiaa eikä syöpää... (kasvain sanoi kasvain ja kasvoi vain!)

 

Ai niin, lueskelin Sika Mieheksi -blogia ja sinne oli listattu millä hakusanoilla (google) blogi oli löytyny, mut tää tekniikanihmelapsi ei osaa itseltään kattoa samaa, joten jos joku kertois niin tää ois enemmän ku tyytyväinen :) (tosin asiahan voi olla niinkin ettei tätä ole edes haettu..) Mut enivei :) Nauttikaa kuumista aalloista!

 

-Sinisilmäinen-