Nyt on sitten käyty viettämässä yksi railakas ilta pohjoisessa (kuten Mr.X entisestä asuinalueestani sanoo).

Perjantaina olin vielä kahdenvaiheilla, lähteäkkö vai jäädä. Mutta näköjään painostus toimii aina, M soitti kahden tunnin välein, että olenko millon tulossa, tule, tule, tule. Niiskutin puhelimeen, että en tiiä, tänään tai paremminkin huomenna ja lätistiin siinä sitten muutakin. Puhelun lopetin niin hetkenpäästä tuli viesti, että J (M:n mies) hakee mut jos ei muuten!

Päätin sitten itseni kannalta, että parempi lähteä ajamaan tai muuten ei saa koko päivänä rauhaa soittelulta. Onneksi meni lähtö sen verran myöhään että sovittiin M:n kanssa, että jään veljeni tykö yöksi ja ajelen loppumatkan seuraavana päivänä :)

No mutta siirrytään iltaan!

En muista millon oisin viimeksi juonut auton kyydissä?! Ja sen ainakin huomasin että eipä se enää mulle sovikkaan, hirveä teini olo vaan siitä tuli :( Onneksi ei sentään tarvinnu puskassa juosta, vaan paikkakunnalla on näitä ABC asemia jotka pitää ovensa auki :)

No puolenyön jälkeen sentään päästiin baariin asti, tooooosi vähän porukkaa, mutta ei se menoa haitannut. Ei muuta kun tilaamaan ja kattelemaan ympärilleen näkyykö hyvännäköisiä miehiä ja olihan niita pari :)

Ite oon halukas tanssimaan ja niin oli onneksi toinenki äM meidän seurueesta, eli otettiin sitten nämä kivan näköiset poitsut meidän mukaan ja lähettiin bailaamaan, kivaa oli, sai nauraa ja hassutella.

Toinen siinä tanssiessa sitten kysyi, että olenko varattu? Ihan älyttömän vaikee kysymys jos ei tiedä tilannetta yhtään itsekkään! No vastasin kuitenkin, että periaatteessa kyllä ja siihen loppui lähentely yritykset, mikä ei haittaa ollenkaan, enpä mää sinne lähteny seuraa etsimäänkään.

Mutta täytyy varmaan kysellä hiukan tältä Mr.X:ltä, että mikä on homman nimi. Kun kyllähän tuommoseen kysymykseen pitäis osata vastata! Vai oisko mun pitäny sanoa että, en ole, mutta on mulla mies tuolla toisessa paikassa jonka kans ollaan sovittu että ei harrasteta seksiä muitten kanssa?!

Kyllähän tuo tietenkin jonkinlaiselta suhteelta kuulostaa... Mun on vaan hirveen vaikee luottaa tähän sopimukseen, kun eksäkin teki mitä teki... Tuntuu aina kun Mr.X lähtee kaupungille kantapaikkaansa, että siellä on niitä samanhenkisiä (siis hevi/rokki) ihmisiä, ja mustiin pukeutuneita tyttöjä joitten uskon sitä viehättävän.

Ite on tälläinen, kaikki musa menee kunhan siitä saa selvää (eli ei raskasta metallia jota Mr.X kuuntelee), vaalea ihminen olen muutenkin ja välillä tuntuu jopa että lapsellinen. (vai tekeekö se ihmisestä lapsellista että haluaa hassutella ja lähteä vaikka pulkkamäkeen nauramaan ittensä tärviölle?)

Eipä tässä nyt oikeen mitään järkevää tekstiä saanu aikaseksi, kun tuntuu ajatukset laukkaavan tuhatta ja sataa. Pieni karapulan poikanen saatta olla siihen kyllä osa syy :)

Pahoittelen!

Lisäänpä vielä semmosen ajatuksen kun olen miettinyt Mr.X:ää, välillä jopa tuntuu siltä että rakastaisin tätä ihmistä! Se tunne mikä tulee kun välillä katsotaan toisiamme silmiin, mahtava, pakahduttava tunne! Olisi ihanaa tuntea niin koko ajan, mutta se on tosi ohimenevää. Onko tämä vaan sitä että haluaisi niin paljon rakastaa jota kuta ja saada itse rakkautta? Ken tietää...