Viimeisimmästä kirjoituksesta on jälleen liian pitkä aika..! Olen ollut todella pitkään hirveän väsynyt, en tiedä johtuuko se tästä tilanteesta vai onko tullut jälleen yksi "mystinen" tauti lisää, siis sen paniikin lisäksi. Tosin vikaa voi olla vuorokausi rytmissäkin tai sitten ei, koska olinhan minä töissäkin puolivuotta tuossa jonkin aikaa sitten. Silloin olin kyllä pirteämpi, mutta niin se nukkumatti vaan aina tuli ja heitti hiekkaa parin tunnin päikkäreille. Nyt rytmi on kyllä kääntynyt selvästi ilta/yö painotteiseksi (kuten huomaa kirjotus ajasta), aamulla nukkuisin vaikka kuinka pitkään, normaali heräämis aika on puolenpäivän aikoihin ja muutama tunti heräillä ja sitten päikkärit, ilta menee loistavasti ilman mitään väsymystä ja nukkumatti huhuilee sänkyyn vasta kahden jälkeen. Raskasta.

 

Sitten voisikin kertoa hieman nykytilanteesta... Eli asumme edelleen täällä suuressa kaupungissa, joka on alkanut tuntumaan kyllä jo aika pieneltä, olemma menneet Mr.X:n kanssa kihloihin ja meillä on hirvittävä rahapula! Elikkäs siis normaalia arkea, vai kuinka? Mies on kyllä töissä, mutta rahat eivät riitä mihinkään... Minäkin olen töitä hakenut nyt täältä kun emme nähtävästi pääse muuttamaan kovin pian takaisin entiseen paikkaan. Siis oli suunnitelmissa muuttaa takaisin ennen joulua, mutta ei löytynyt töitä eikä asuntoa. Äh, ei jaksa vatvoa sitä enään... niin monesti on kaikille siitä kertonut ja pyöritellyt päässään ettei todellakaan enään jaksa...

 

Tuli käytyä omalla paikkakunnallani pikku lomareissulla ja sukulimassa, kyllä nuo ystävät ovat sellainen henkireikä! Siellä ei tarvinnut miettiä ja stressata yhtään mitään, sen kuin vaan oli. Mutta sinä aikana löysi tämä Mr.X tämän blogin ja luki kaikki sepostukset läpi... En oikeen tiedä onko hyvä vai huono asia... Tämä  on kuitenkin ollut pitkään se väline kun on saanut purkaa sitä pahaa oloa ja epävarmuutta pois, nyt tuntuu että alitajuisesti aattelee toisen tunteita ja mitä se ajattelee jos nyt kirjotan näin että ymmärtääköhän se nyt väärin... Vaikka tiedän että hän tulee lukemaan tämänkin. Ehkä pitää olla vaan rehellinen itselleen ja kirjoittaa asiat niinkuin ne on, ihan oman itsensä vuoksi!

 

Suhteessa on ala- ja ylämäkiä, nyt ollaan varmaan jossain keskivaiheella... enemmän ollaan kyllä riidelty ja tuntuu että toinen ottaa päähän jostain syystä enemmän... ehkä johtuu siitä kun olemme molemmat olleet tosi paljon kotona, kun miehelläkin vain silloin tällöin töitä. Eli yhdessä ain 24/7... Väkisinkin rupeaa jossain vaiheessa toinen ärsyttämään. Ja tätä ei saa nyt ottaa pahalla! :) Oma ärtyisyys johtuu varmastikkin osaksi siitä kun olen ollut hurjat reilu pari viikkoa tupakoimatta! Hyvä minä! :) ja väsynyt , joka paikkaa kolottaa ja päätä särkee... silloin ei jaksa tehdä mitään antaa sitä huomiota mitä toinen vaatisi. Välillä tuntuu että pitäisi saada vähän lomaa kaikesta, saisi päänuppi vähän levätä tästä stressistä.

 

Jostain syystä ei ajatus nytkään luista kunnolla.... Väsyttää ja v*tuttaa...  mikään ei tunnu miltään.

 

Kuitenkin oli ihana huoma että joku jossain lukee näitä minunkin sepostuksia ja vielä näkee vaivaa kirjottaa takaisin! Siitä olen iloinen. Itse olen kuitenkin todella "laiska" vastaamaan viesteihin, mutta yritän parhaani :)

 

Nyt, hyvää yötä ja parempaa huommista! Adios!

 

-Sinisilmäinen-