Juups, tulipa nyt sitten sinnekkin liityttyä vaikka kauan aikaan vastusin, mut ehkä niin saa sukulaisiin ja ystäviin paremmin yhteyttä kun tuntuu, että kaikilla se on.

Aikani seikkiltua siellä eksyin (no en eksyny) tämän Mr.X:n sivuille. Ja ne näky vaikka ei vielä "kavereita" oltukkaan. Kahlasin sitä läpi ja siellä oli kirjotuksia että tavannut ihanan äipän, juonut viiniä hyvässä seurassa. Siis kaikkea paljastavaa!

No Mr.X sitten hyväiksyin jossain välissä päivää mu "kaverikseen" ja sieltä tuli viestiä että nyt pääsn kattoon sen sivuja, no määhän sitten menin, ties monettako kertaa, kattomaan sinne ja Hups! sieltä oli kaikki nämä kirjotukset poistettu!

Siis kertokaa hyvät ihmiset mitä helvettiä tämä tarkoittaa!?

Ite tuli juteltua tänään hyvän ystävän kanssa (joka on mies) ja sltä sitten kysyin samaa asiaa. Päädyttiin, että se haluaa pitää mua jotenki varalla jos ei sen uuden kanssa putkeen meekkään. Niin kait sen täytyy olla, muuta en keksi.

Päätä särkee ihan julmetusti vieläki, lähin käymään oikeen lenkillä että sais vähä tuulettua, kävin sellasen 45 min kävelemässä. Kyllä se tuntuki hyvälle pitkästä aikaa. Eli tosiaan pätä on nyt särkenyt 2 päivää, tänään oon ottanu kaks ihan oikeeta migreeni lääkettä ja ne tuntuu ainakin vähentävän kipua. Pitää lukea kuinka monta niitä sais päivässä ottaa.

No enivei, Mr.X kysyi mesessä että haluaisinko tulla kylään, olin ihan että häh! no siinä sitten jätin sen aiheen käsittelemättä ja ilmotin poistuvni koneelta kun kämppiskin haluaa välillä nettiin. Lähdin sitten tosiaan sinne lenkille ja herralta tuli viestiä, että oonko tulossa? Kyllä painiskelin itteni kanssa, että sain vastattua, että nähään joku toinen päivä. Itelle tuli hyvä mieli. Herralta takasi tuli sitten, No ihan miten vaan.

Välillä on sellanen hirveen hyvä olo ja ajattelee, että mitä se nyt haittaa vaikka sillä uus onkin. Mutta sitten välillä iskee taas tää itsesääli ja ajatukset, että mitä mussa on vikana. Tämmösiähän ei pitäs miettiä tiettenkää.

Mut edelleen haluaun kuitenki tämän miehen tavata ja puhua asit selväksi.. jos se nyt joskus saa mulle siitä uudesta kerrottua... stanan Hiiri..!