No niin, enpä ole tällä vuodelle vissiin vielä kovin monesti sairaana ollutkaan, vissiin kahdesti. Silloin  kun alotin työt uudessa työpaikassani josta jo ehdittiin irtisanoa ja nyt kun olisi taas töitä tiedossa viikonlopulle.

Miten tämä flussa osaa aina iskeä silloin kun pitäisi oikeasti olla skarppina ja hoitaa homma kotiin työmaalla.

Nenä vuotaa kuin hana ja yskiessä käy niin samperin kipeää keuhkoihin, kurkku niin kerhea että sillä voisi raastaa vaikka juustoa!

Elikkä kaiken kaikkiaan ihan hirveä olotila! Täyttyy tänään varmaan testata "vanhaa sanontaa", että nuha lähtee nussimalla. Vaikka onhan tuota jo koitettu useampaan otteeseen eikä näy paljoa vaikuttavan.

Tekisi ihan hillittömästi mieli männä tupakille, tästä hirveästä olo tilasta huolimatta, vaikka tidän että kadun sitä ihan varmasti saman tien kun saan sytytettyä, ihan perhanan huono tapa muutenkin!

Ehdin olla jo useamman kuukauden ilman kunnes sosiaali tupakointi vetä taas harmaalle alueelle ja alkoi ihan säännöllinen tupakointi. Miksi en voinut vaan pysyä kovana ja vastustaa kiusausta, nyt ei sitten taas ole enää mitään syytä miksi lopettaa...

Viimeksi oli sentään älyttömän hyvä kannustin kun tuntui ettei tupakoinin jälkeen saanut henkeä ja sydän löi ihan miten sattui, tupakin jälkeen sai aina maata sohvalla n. 20 min ja aatella, että nyt tuli kuolema.

Tämä kaikki johtui paniikkihäiriöstä, en tiedä miten tupakointi sen laukaisi mutta niin minä olen sen käsittänyt, kurkkua kuristi, silmissä sumeni ja pelotti.. ihan hirveää aikaa ilman lääkkeittä.

Nyt kun annostus nostettiin olen huomannut ikävien ja nolojen vaivojen palaavan, eli kainaloiden hikoilu! Sitä ei tunnu taas pysäyttävän mikään! Toisaalta olen kyllä miettinyt sitäkin vaihtoehtoa, että mahtaisiko johtua tupakoinnista? Sitä täytyisi kokeilla! Tupakkaan en koskisi enää ikinä jos saisin tuon kiusallisen hikoilun sillä kuriin!

Täytyy ruveta lääkitsemään itseensä kuumalla juomalla ja särkylääkkeillä, jospa tämä huomiseen helpottaisi ja voisi olla vklopun töissä skarppina.

-Sinisilmäinen-