Nyt on sitten Mr.X:n kanssa viestitelty vähän. Pyysin sitä ensin yö kävelylle, että ois saanu jutella asioista mutta eipä se herraa huvittanu.. tuli siltä kuitenki viesti, että mitä ne siellä lääkärissä sano johon sitten vastasin, etta saikkua tuli ahdistuksen takia.

Herra veti siitä omat johtopäätöksensä ja kysyi johtuuko ne mahdollisesti siitä? Johon sitten vastasin tyyliin, että osaksi joo, jne. Sitten tulikin viestiä että sää oot kiintyny muhun liikaa, ettei muhun kannata kiintyä kun tulee näitä vaiheita millon mikään ei tunnu miltään.

Siis mitä VITTUA!?!

Justhan se on löytäny sen uuden ihmisen joka on siitä kaikinpuoli niin ihana ja oikee, tai jotain sellasta...!

Vittu, että ihminen kehtaa valehella! Miten monesti oon tästä asiasta sanonu..!

Ja miten helvetissä se ootti, että en ois kiintyny?! Jos toinen kerta puhuu kaikkea sitä vauvaa,kihlautumista,yhteen muuttoa..! Vaikka kyllä mää sen tiesin että sanoja vaan, mutta ne vaan jää tonne takaraivoon kellumaan ja sitten alkaa rakentamaan niitä pilvilinnoja, mutta ei helvetti tarvis toiselle mitään tollasta puhua jos ei mitään niistä tarkota.

Noh, pistin sille viestiä, että taisipa tosiaan ne minun tunteet liian suuriksi kasvaa ja haluaisin siitä puhua että sais pään selväksi.

Nyt sitten odotellaan edelleen onko tämä Mr.X se Mies vai Hiiri...

"Se hymyilee vaikka siihen sattuu"

-Sinisilmäinen-