Huoh, siitä on aikaa jo toella kauvan kun viimeksi olen tätä blogia käynyt edes katsomassa. Nyt on kuitenkin tämä sen verran pyörinyt pään sisällä, että sen voisi yrittää elvyttää taas henkiin... samalla saisin purkaa tuota pääkopan myllerrystäkin.

 

Pieni päivitys vuodesta 2011 tähän päivään. Emme ole enään yhdessä Mr.X:n kanssa, emme ole olleet enään yli vuoteen. Asunnon ehdimme ostaa ja reilun puolen vuoden jälkeen olikin mies jo löytänytkin uutta kivaa. Joten minä lunastin asunnon ja mies muutti vuokralle kaupunkiin.

Ollaan nyt kisun kanssa asuttu tässä ihan kahden vuosi ja kolme kuukautta :) Eron jälkeen harrastin nettideittailua ja sieltä löytyi ihan kivan olosia tyyppejä, pari niistä jäi kaveriksi ja yksi on edelleen kuvioissa tiivisti mukana, olkoon hän O.

 

Ollaan O:n kanssa tekemisissä päivittäin, skypen kautta ja viikonloppuisin näemme joko minun paikkakunnallani tai hänen. Toisaalta on ihan hyvä että väli matkaa on, saa myös sitä omaa rauhaa ja elämää. O rakastaa eläimiä mikä on myös minulle tärkeää, se tulee hyvin toimeen kisun kanssa ja jaksaa leikkiä. O saa minut nauramaan ja raivostumaan. O on valmis makaamaan viikonlopun sohvalla tai lähtemään ulos patikoimaan tai baariin, oikeastaan valmis mihin vaan!

O:ssa on paljon myös "huonoja" puolia ja niiden asioiden kanssa painiskelen, että haluanko/pystynkö tämän ihmisen kanssa vakavaan parisuhteeseen... huoh...

 

Palaan tähän asiaan vielä myöhemmin, nyt pääkopasta kuuluu enään tööööt ja mahasta murr, eli iltapalalle ja nukkumaan käy tämän kulkijan tie. Hyvää yötä maailma.

 

-Sinisilmäinen-