No niin, nyt on sitten käyty lääkärissä... Mieten tää voi ottaakin näin koville...!? Eli nyt alkaa tuntumaan siltä, että paniikkihäiriö oireita taas pukkaa päälle... pitkään aikaan oo ollu mitään mitään ongelmaa, tai siis sinä aikana kun tämän Mr.X:n kanssa ollaan treffailtu.

Tekipä se lääkäri-täti sitten jonkun depressio testinki, on tehty se testi ennenki, sillon kun kävin paniikin takia ensimmäistä kertaa lääkärissä. silloin tulos oli lievä, nyt se oli lievän ja jonkun välissä.

Miten ihmisen mieli järkkyy näin helposti?

Kirjottipa se sitten ilman pyytämistä loppu viikon sairaslomaakin... en nyt vaan tiedä onko se niin hyvä asia kun joutuu sitten olemaan täällä neljän seinän sisällä ja mihinkään ei pääse ajatuksia karkuun.

Vieraita on kyllä tulossa koko viikonlopuksi, joten jospa sitä muuta ajateltavaa sais kuitenki.

Ja enkä nyt ole sitä saikkua hommannu sen takia että pääsis näitten vieraitten kanssa olemaan! Itse asiassa ahdistaa kun tietää että ne tulee kyseleen, että miten sää ootkin kotona, sunhan piti olla koko viikonloppu töissä, ethän sää saanu vaihdettua ees sitä vuoroa. Sitten ollaan taas pala kurkussa ja näytellään iloista omaa itseään jolla ei oo ikinä asiat hullusti.

Ahdistaa sekin jo valmiiksi... Niin ja nostihan se lääkäri vielä sitä minun paniikkihäiriö lääkkeen annostusta 10mg:sta 20mg:aan! Aika suuri hyppäys minun mielestä mutta aika ajoin on tuntunut ettei tuo 10mg olekkaan riittanyt.. Lisäksi antoi ahdistukseen vielä jonkun reseptilääkkeen, mutta niitä en halua edes käydä hakemassa...

Pitäähän aikusen ihmisen selvitä elämästä ja vastoinkäymisistä ilman mitään tabujakin!

Päätä taas särkee, kämppis pesee pyykkiä ja lukee lehteä asuntomme toisella sohvalla, odottaa varmaan millon luovutan Hänen koneensa hänen käyttöön. Kait kohta. Voisin koittaa syödä jotain, ihan vähän vaan.

"Se hymyilee vaika sitä sattuu"

-Sinisilmäinen-