Tuntuu etti päässä oo yhtään järkevää ajatusta, tai oikeestan ajtusta lasinkaa...! Tuntuu vaan siltä että pakko päästä kirjottamaan jotain ja purkaa tätä tyhjää pään sisältöä.

No alotetaan vaikka tästä päivästä. Tämä Mr.X on sitten nyt nähtävästi "eronnu" tämän uuden tytyn kanssa, ei kuitenkaan omasta tahdostaan vaan siksi ettei tämä tyty tiennyt mitä haluaa.

Okei, itellä on taas jotenki parempi mieli, mutta silti harmittaa tämän miehen puolesta, kun kuitenkin sen selvästi huomasin, että tämä tyty oli sellainen josta Mr.X oikeasti piti todella paljon!

ja toisaalta taas itseä ahdistaa että entäs nyt?! Edelleen haluan olla kavereita enkä mitään sen enempää koska en todellakaan mikään "kakkos vaihtoehto" suostu olemaan! Ja kun sen tiedän että en ole ainakaan ulkoiselta olemukseltani yhtään sellainen mitä tämä mies etsii!

Vaikka suurinpiirtein aina tämän miehen luokse juoksenki kun kutsu käy. Eli ei mitään itsehillintää! Mutta usein kutsu tuleekin seksin merkeissä mikä passaa oikein hyvin! ;)

Tuli itseasiassa kasottua ihka ensimmäinen Sinkkuelämää jakso muutamapäivä sitten ja siinä pohtivat voiko nainen harrastaa seksiä kuin mies? Oma käsitykseni tästä on, että ei. Valitettavasti naiset sotkevat tunteet peliin melken aina, sitä minäkin teen tämän miehen kanssa... tai oikeastan haluan että tämä mies rakastaisi minua sängyssä, sitä ennen, sen aikana ja sen jälkeen. Osoittaisi edes vähän välittämistä.

Kuulostaapa epätoivoselta.

Toki haluaisin harrastaa seksiä kuin mies! Siis ilman tunteita ja sitoumuksia. Ehkä se kuitenkin on miehillä helpompaa, koska eivät he tarvitse mitään tunnetta siihen että tuleeko vai eikö. Miehet tarvitsevat ainoastaan sopivan tiukan ja kostean joka antaa painetta oikeaan kohtaan tarpeeksi pitkään.

Kun taas naiset eivät välttämättä voi saada Isoa O:ta yhden illan tuntemattomalta, ainakaan minä en voi. Itse tarvin sen tutun miehen jonka kanssa voin olla vapaasti, jonka kanssa tunnen että ei tarvitse hävetä vartaloani, vaikka tämä mies on kyllä sanonut että ei siinä todellakaan mitään hävettävää ole, vertasi jopa 16 vuotiaaseen! En nyt tiedä ottaakko sitten kohteliasuutena vai ei...

Mutta pointti on se, että ehkä naiset joutuvat oman mielihyvänsä vuoksi sotkemaan tunteet kaikkiin niihin miehiin josta ei seuraa muuta kuin paskaa niskaan. Me ehkä tarvitsemme ne tunteet jotta voimme päästä sen mielihyvän huipulle!

Olipas siinä ajatusvirtaa, vaikka pää tuntui ihan tyhjälle.

Adios, illalla baariin tämän Mr.X:n kanssa, seksiä hän ei ainakaan minulta tule saamaan, syynä menkka viikot... muutenhan oisin varmasti ollut oven takana kolkuttelemassa jo useasti. Mutta en kerro tätä miehelle, saapi vähän aikaa ihmetellä miksi torjun hänet. Jep, ilkeä ämmä mutta minkäs teet, korjaan ensiviikolla tilateen. Alkaa himot olla taas sitä luokkaa että huh huh...

-Sinisilmäinen-