Mitähän sitä tänään... No oikeastaan mieli on ollut ihan hyvä, käytiin eilen Mr.X:n kanssa metsässä samoilemassa, eli ajettiin kaupungista maalle (reilu 15km) ajettiin, ajettiin ja ajettiin ihan hirveää sora tietä jolle oli levitetty varmaan isoimpaa sepeliä mitä löytyy. Siinäpä sitten jännitystä kuinka monta rengasta rikki :) no ei onneksi jouduttu renkaan vaihto puuhiin.

Päästiin vihdoin ja viimein kaiken suunnistamisen jälkeen oikealle paikalle josta vielä loikimme pintä polkua pitkin metsän keskelle... ja siellä se oli, todella kaunis ja rauhallinen laavupaikka, järven rannalla, se oli kertakaikkiaan aivan ihana! Sinne täytyy päästä ehdottomasti uudelleen ja ottaa yöpymiskamppeet mukaan.

Vaikka itte kyllä olen hiukan kammoksuva nuita metsiä kohtaan kun ikinä ei tiedä mikä sieltä tallustaa vastaan... eli aikasta turhaa pelkoa :)

Olihan meillä mukana ilostuttamassa vielä tämä herran koira A joka nautti kyllä ihan täysin rinnoin irti olosta ja metsästä. Kyllä oli aika väsynyttä poikaa sen jälkeen, kävi jopa uimassa ja tietenkin sen jälkeen piehtaroimaan niin että turkki oli täynnä ties mitä! Kyllä mää vaan tykkään siitäkin eläimestä niin kovasti, mahtavaa kun toinen laskee pään polvelle tai olkapäälle... Ite kun kaipaa halia niin ei muuta kun koiran luo :)

Tuntuu herran kanssa vieläkin siltä etten uskalla oikeen mennä ja halata tai ylipäätään koskea... se on vaan jotenkin niin vaikeaa, kun ei tiedä toisen tunteista mitään ja eipä kyllä herra maha tietää niitä itsekkään. Kun en minä halua tätä miestä ahistaakkaan tuppautumalla liian lähelle.

Kappas kun tuntuu olevan samalaista juupas/eipäs tekstiä kuin alaussa josta ei oo asiat edenny oikeen mihinkään suuntaan.

Eli ollaan tosiaan herran kanssa varattu yhdessä kahden viikon aurinkoloma raissu Heinäkuulle, innolla kyllä odotan, että miten meidän siellä käy. Tuntuu kuitenkin ihan hyvältä lähteä tämän ihmisen kanssa ja aika varma oon että kyllä maillä sujuu.. toivottavasti. Sitten voisi sen reissun jälkeen katsoa taas tilannetta ihan uudessa valossa.

Oisi kyllä mahtava päästä rakentamaan kotia jonkun kanssa, ollaanhan me jo heitetty ilmaan kaikkia sänky ostoksia ja muuta mitä pitäis ostaa Meille. Mutta kylle ne on ollut pelkkiä heittoja, ehkä siinä on kuitenkin mukana hiukkasen toivoa, että ehkä joskus...

No huomenna taas tapaan tämän herran, katsotaan mitä se tuo tullessaan... Ehkäpä seksiä ;)

Oisihan sitä ollut ihan kiva siellä luonnonhelmassakin harrastaa, mutta joku esto mulla meni taas päälle... no ehkä johtui osaksi myös siitä että palelti... täytyis kuitenkin oppia olemaan spontaani tuollaisissa tilanteissa ja antaa vaan mennä! No seuraavalla kerralla... ;)

-Sinisilmäinen-